סלט תפוחי אדמה ביצה עם חמוצים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה ביצה עם חמוצים, סלט תפוחי אדמה ביצה, ו נקניקיות אפויות וכוסות ביצה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
מוסיפים מים כדי לכסות על ידי 2", עונה עםמלח, ומביאים לרתיחה. להפחית חום בינוני לבשל עדעגבניות רכות כאשר פירסינג עם סכין, 20-30 דקות.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה ולתת מגניב מעט.
בינתיים, לטאטא מיונז, מיץ חמוצים, חרדל דיז ' ון, סוכר,1/4 כפית פלפל, ו 1 1/4 כפיות מלח בקערה קטנה עבור ההלבשה.
באמצעות כף עץ גדולה, גס לרסק תפוחי אדמה, משאיר חתיכות somelarger מעורבב עם כמה חתיכות פירה היטב.
מוסיפים רוטב וחלמונים לתפוחי אדמה וזורקים למעיל,מקרצפים חלמונים.
מוסיפים בצל ופטרוזיליה; מערבבים בעדינות לשלב.מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה בכך. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מחלקים סלט תפוחי אדמה בין כוסות נייר קטנות או קערות; אבק עםפריקה. מעל כל מנה עם שבב חמוץ.