סלט תפוחי אדמה גרמני
המתכון סלט תפוחי אדמה גרמני יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. זה מנות ראשונות יש 131 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קמח, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה נהדר. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני (Ww), סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר 4 ליטר.
חום מעל חום גבוה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
בואו להתקרר ולחתוך בקוביות.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה.מערבבים את המרק, חומץ, קמח, סוכר, זרעי סלרי ופלפל שחור בסיר. מערבבים את הבצל. מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד התערובת רותחים ומתעבה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים 5 דקות או עד הבצל רך.מוסיפים את תערובת הפטרוזיליה והמרק לתפוחי האדמה ומערבבים למעיל.
מגישים חמים.טיפ: אתה יכול לתת את המנה הזאת לעמוד במשך כמה דקות לפני ההגשה. הרוטב יהיה להשרות לתוך תפוחי אדמה חמים-טעים!