סלט תפוחי אדמה גרמני חם II
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, חומץ יין, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הוא מחיר סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מניחים בייקון ובצל במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני עד בייקון הוא חום שווה.
מוסיפים את הסוכר והחומץ לתערובת הבייקון והבצל ומביאים לרתיחה.
יוצקים את התערובת על תפוחי האדמה ומערבבים.