סלט תפוחי אדמה וגבינה כחולה
סלט תפוחי אדמה וגבינה כחולה נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 427 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קליפת לימון, שאלוט, ביצה קשה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גבינה כחולה, סלט תפוחי אדמה גבינה כחולה, ו סלט תפוחי אדמה גבינה כחולה.
הוראות
להקציף שמן, חומץ, שאלוט, פטרוזיליה, 1 כף עירית, חרדל, דבש וקליפת לימון בקערה גדולה עד מעורבב היטב. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על 8 דקות.
להוסיף תפוחי אדמה חמים ההלבשה; לזרוק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר. להתפורר לחתיכות קטנות. סדר חסה סביב קצה מגש; סלט תפוחי אדמה תל במרכז.
מפזרים בייקון, גבינה כחולה, ביצה ונשאר 1/4 כוס עירית.