סלט תפוחי אדמה ושומר קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה קלויים וסלט שומר. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם נורות שומר, מיונז, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט תפוחי אדמה קלוי עם שרימפס ושומר, בטטה צלויה, שומר וסלט בצל, ו שומר קלוי + תפוחי אדמה חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מערבבים את תפוחי האדמה, שומר, שמן זית, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מורחים את התערובת בשכבה אחת על תבנית האפייה מוכנה.
אופים עד שתפוחי האדמה רכים ומשחימים קלות, כ -25 דקות. מגניב, בערך 30 דקות.
מערבבים את המיונז, עירית ופטרוזיליה בקערה גדולה.
מוסיף את תערובת תפוחי אדמה מקורר, זורק בעדינות לשלב.
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 3 ימים.