סלט תפוחי אדמה חם בגריל עם שום קלוי ורוטב זית שחור
סלט תפוחי אדמה חם בגריל עם שום קלוי ורוטב זית שחור נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמן canolan, זיתים kalamatan, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו טונה ים תיכונית, תפוחי אדמה, זית, סלט פטה עם רוטב שום, סלט בטטה קלוי עם רוטב צ'אטני חם, ו סלט בטטה קלוי עם רוטב סיידר תפוחים חם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את השום, חומץ, דבש, מלח ופלפל, לטעום, בקערה עד חלקה. בעוד לטאטא, להוסיף את השמן עד התערובת יש emulsified.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ
שום
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים לתוך קערה גדולה ומערבבים את הזיתים והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
זיתים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מברשת שני הצדדים של תפוחי אדמה עם שמן קנולה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. גריל עד חום זהוב קלות משני הצדדים מבושל דרך. קוצצים בגסות את תפוחי האדמה ומוסיפים אותם לרוטב. זרוק למעיל ותגיש.