אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, ו-30 מתכונים שלמים לקופסת המתכונים שלכם, סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -15 גרם חלבון , 10 גרם שומן , וסך הכל 210 קלוריות . תמורת $1.04 למנה , תקבלו תוספת ל-8 מנות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם תיבול קייג'ון, שעועית ירוקה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם ליום העצמאות ה-4 ביולי . מההכנה ועד להצלחת, המתכון הזה לוקח כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 61% , וזה די טוב. נסו סלט שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עם ויניגרט דיז'ון , סלט תפוחי אדמה ושעועית ירוקה בצד , וסלט שעועית ירוקה עם שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר, מבשלים תפוחי אדמה ושום במים רותחים עם מלח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שעועית; מבשלים 10-14 דקות נוספות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
סננו; זרקו שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מניחים ירקות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ציר חם; יוצקים על הירקות. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות, תוך ערבוב מספר פעמים.