סלט תפוחי אדמה מסורתי
סלט תפוחי אדמה מסורתי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 86 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סלרי, תפוחי אדמה, מיונז מיונז מיונז אמיתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה ללא גלוטן מסורתי, לביבות תפוחי אדמה מסורתיות, ו תבשיל בטטה מסורתי לחג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 1 ביצה לרוחב במחצית; שמור 1 חצי לקישוט. קוצצים את הביצים הנותרות.
מערבבים מיונז וחרדל בקערה גדולה.
מוסיפים תפוחי אדמה, ביצים קצוצות, סלרי, אפונה, בצל ופלפל; מערבבים קלות.
חותכים חצי ביצה שמורה לפרוסות דקות; לסדר על גבי סלט. כיסוי.
מקררים 3 שעות או עד שמצוננים.