סלט תפוחי אדמה עם צ'ילי ותירס
סלט תפוחי אדמה עם צ'ילי ותירס יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך בצל ירוק, עגבניות, צ'ילי חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תירס עם פרמזן וצ'ילי, מלית לחם תירס דרום מערב עם תירס וצ'ילי ירוק, ו מרק תירס עם צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
Char poblano chilies and bell pepper over gas flame or in broiler until blackened on all sides. מצרף בשקית ניילון; תן לעמוד 10 דקות. פיל וזרע צ 'ילי ופלפל פעמון; לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ'.
העברה לקערה גדולה. מבשלים תירס בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מערבבים תירס, עגבניות, בצל ירוק, כוסברה וחלפניו לתערובת פלפל צ ' ילי.
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 5 דקות.
מוסיפים שום וממשיכים רותחים עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 3 דקות יותר.
ניקוז. יש לשטוף תפוחי אדמה ושום מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מערבבים תפוחי אדמה ושום לתערובת פלפל צ ' ילי.
מקציפים מיץ ליים ושמן זית בקערה קטנה כדי להתמזג.
הוסף לתערובת תפוחי אדמה; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.) לארגן גרגיר הנחלים סביב קצה מגש; סלט תפוחי אדמה תל במרכז.
* צ ' ילי ירוק טרי, המכונה לעתים קרובות pasillas; זמין בשווקים באמריקה הלטינית וכמה סופרמרקטים.