המתכון סלט תפוחי אדמה צרפתי של ז'אק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך בזיליקום סגול, חרדל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. נסו French in a Flash: פשטידות סנט ז'אק פשטידות עם לימון קלוי, סלט תפוחי אדמה צרפתי, ו סלט תפוחי אדמה צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף את תפוחי האדמה ולשים אותם, שלם, בסיר עם מים כדי לכסות על ידי 1/2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים את תפוחי האדמה בעדינות עד שהם פשוט רך וניתן פירסינג עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחד
2
מסננים מיד ולתת מגניב מעט. (לגרד את העור מתפוחי האדמה המבושלים, אם אתה רוצה, ברגע שהם יכולים להיות מטופלים. לקבלת מראה דקורטיבי עם אצבעות, לגרד רק רצועת עור, על 1/2 אינץ ' עבה, סביב הצדדים הארוכים של תפוח האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת קטנה. כאשר חם, להוסיף את הבצל ואת הבצל, לזרוק מעיל היטב, ומבשלים בערך דקה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגורר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את השום, לזרוק לערבב, ומבשלים רק כמה רגעים, ואז להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים את תפוחי האדמה בעוד עדיין חם, חיתוך אותם לרוחב לחלקים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
שים את החתיכות בקערת ערבוב גדולה, יוצקים את היין ו 3 או 4 כפות שמן זית עליהם, ולזרוק בעדינות כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
7
מוסיפים את הירקות החמים מן המחבת, חרדל, עירית, עשבי תיבול קצוצים, מלח ופלפל, בעדינות לקפל את כולם יחד, ערבוב טוב אבל לא מוחץ את תפוחי האדמה. לטעום את הסלט ולהוסיף תבלינים ככל שתרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים את תפוחי האדמה חמים (לא קר יותר מטמפרטורת החדר). מסדרים את עלי הקרדיקיו הגדולים, אם יש לך אותם, במעגל סגור על מגש ההגשה, עם הקרביים המעוקלים שלהם למעלה, כדי ליצור קערה מחוספסת. כפית את סלט תפוחי האדמה בתוך העלים, מפזרים ביצה קצוצה סביב הקצוות, ופטרוזיליה מעל.
לטרמן, טודיי שואו, ובוקר טוב אמריקה. מר Pépin הוא הנמען של שני בהצטיינות הגבוהה ביותר של ממשלת צרפת: הוא Chevalier de L ' Ordre des Arts et des
10
Lettres (199
11
And a Chevalier de L ' Ordre du Merite Agricole (1992). הוא גם דיקן תוכניות מיוחדות במכון הקולינרי הצרפתי ליין ומזון, חבר ב-IACP, והוא חבר בחבר הנאמנים של קרן ג ' יימס בירד. הוא ואשתו גלוריה גרים במדיסון, קונטיקט.