סלט תפוחי אדמה קרמי
סלט תפוחי אדמה קרמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב לסלט, חרדל, ביצים מבושלות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-55 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה קרמי, סלט תפוחי אדמה קרמי, ו סלט תפוחי אדמה קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר 3 ליטר; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. קוק מכוסה 25 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; ניקוז.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים תפוחי אדמה intocubes.
מערבבים מיונז, חומץ, חרדל, מלח ופלפל בכוס גדולה או קערת פלסטיק.
מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי ובצל; לזרוק. מערבבים ביצים.
מפזרים פפריקה. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות כדי למזג טעמים וצינה. חנות מכוסה במקרר.