סלט תפוחי אדמה של אמא
סלט תפוחי האדמה של אמא נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 12 מנות עם 212 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, ביצים קשות, חומץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו סלט תפוחי אדמה של אמא, סלט תפוחי אדמה לבן של אמא, ו עוגת הבטטה של ג'ו מאמא (מתכונים דומים).
הוראות
בקומקום גדול מבשלים תפוחי אדמה במים מומלחים רותחים עד שהם רכים.
מסננים ומצננים. לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לגושים. הפרד חלמונים מהלבנים. הניחו חלמונים בצד. קוצצים לבנים ומוסיפים לתפוחי אדמה עם בצל.
בקערה קטנה, מחית חלמונים. מערבבים מיונז, חלב, חומץ, חרדל, סוכר, מלח ופלפל.
יוצקים מעל תפוחי אדמה; לזרוק היטב. התאם תבלינים במידת הצורך. כף לקערת הגשה.
מקשטים בפרוסות ביצה ופפריקה. מצננים עד להגשה.