לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את סלט תפוחי האדמה של אמא. מתכון זה מכין 6 מנות עם 241 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, פלפל, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו האורז הספרדי של אמא, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים ומצננים.
3
בקערה גדולה, לשלב את שוט נס, מלח, פלפל ושום. מערבבים פנימה את תפוחי האדמה, הביצים, החמוצים, הפימינטוס והבצל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי ענבים ירוקים
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה