סלט תפוחי האדמה של ז'אן
סלט תפוחי האדמה של ז'אן נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, וצמחוני תוספת. מתאים ל-8 ומחירו 70 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סלרי, קישוטים: עלי חסה ביב, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי האדמה של סבתא ז'אן, סלט הכרוב הסיני של ז'אן, ו סלט הכרוב של ז'אן ז' ורז'וונגריכטן עם פרמזן ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
תביא תפוחי אדמה, 1/2 כפית. מלח, ומים לכיסוי לרתיחה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית, ומבשלים 10 עד 15 דקות או סתם עד שהם רכים; מסננים.
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר נירוסטה. (אין להשתמש טפלון.)
הוסף מים לעומק של 3 אינץ'. מביאים לרתיחה; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 15 דקות.
בינתיים, קוצצים בצל ירוק.
מסננים ביצים, ומחזירים למחבת. ממלאים מחבת עם מים קרים וקרח. הקש על כל ביצה בחוזקה על השיש עד שנוצרים סדקים בכל הקליפה. לקלף תחת מים זורמים קרים. קוצצים ביצים.
מערבבים יחד ביצים, בצל ירוק, פלפל, סלרי וגזר בקערה גדולה; מוסיפים תפוח אדמה, מערבבים בעדינות לאיחוד.
מערבבים יחד מיונז, פלפל, ואת הנותרים 1 כפית. מלח; מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה, מערבבים בעדינות לציפוי. מתבלים במלח לפי הטעם. מכסים ומצננים 1 1/2 עד 24 שעות לפני ההגשה.