סלט תפוחים וסלרי ירוק עם אגוזי מלך וחרדל ויניגרט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . זה מנות ראשונות יש 276 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חרדל דיז'ון, תפוחים של סבתא סמית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט תפוחים וסלרי ירוק עם אגוזים וחרדל ויניגרט, סלט תפוחים וסלרי ירוק עם ויניגרט חרדל, ו סלט תפוח וסלרי ירוק עם פקורינו צעיר, אגוזי מלך ו-M.
הוראות
1
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
לקצץ עלי סלרי וקוצצים מספיק כדי למדוד 1 כוס. פרוסות דק גבעולים באלכסון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים חתיכות סלרי בקערת מים קרים. (ויניגרט, עלי סלרי, חתיכות סלרי ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
4
לסנן סלרי; לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים סלרי, עלי סלרי, תפוחים ואגוזים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים ויניגרט וזורקים למעיל. סלט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.