סלט תרד עם Gorgonzola, פיסטוקים, פלפל ג'לי ויניגרט
סלט תרד עם Gorgonzola, פיסטוקים, פלפל ג'לי ויניגרט עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך ג'לי פלפל, פלפל, גבינת גורגונזולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תרד עם פקאן קלוי מתוק וגורגונזולה עם שרי שאלו ויניגרט, סלט אגס אסיאתי עם Gorgonzolan ופיסטוקים קלויים, ו ויניגרט ג'לי פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ג ' לי במדד זכוכית 1 כוס. מיקרוגל בגובה 30 שניות.
מוסיפים חומץ סיידר, שמן, מלח ופלפל שחור, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים תרד וגבינה בקערה גדולה.
טפטוף תערובת חומץ על תערובת תרד; לזרוק היטב.