סלט תרד עם אפרסקים בגריל
סלט תרד עם אפרסקים בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם אפרסקים, בצל, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. נסו סלט תרד עם אפרסקים ופקאנים, סלט תרד עם ענבים טריים, שזיפים, אפרסקים וקיווי, ו סלט קיץ עם אפרסקים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מניחים את הפקאן על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד זהוב וריחני, 6 דקות; בערך לקצוץ.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה בצד אחד וחום בינוני בצד השני. מברשת קלה את האפרסקים עם שמן וגריל על בינוני עד מסומן היטב, על 4 דקות לכל צד. בינתיים, מניחים מחבת ברזל יצוק שטוח על הגריל על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד קריספ; מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מערבבים את התרד, בצל אדום, אפרסקים בגריל, פקאן ובייקון בקערה גדולה.
הפוך את הרוטב: מחית את הגבינה הכחולה עם מזלג בקערה.
מערבבים בחמאה, שמנת חמוצה, סוכר, ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק עם הסלט רק לפני ההגשה.