קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט תרד עם רוטב בייקון חם

סלט תרד עם רוטב בייקון חם
סלט תרד עם רוטב בייקון חם הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 367 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 61 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, קותלי חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלט תרד עם רוטב בייקון חם, סלט תרד עם רוטב בייקון חם, ו סלט תרד עם רוטב בייקון חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את הגבעולים מהתרד ולשטוף, לנקז ולטפוח יבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מניחים לקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מניחים את הביצים לתוך קומקום חשמלי ומכסים במים קרים על ידי לפחות 1 אינץ'. תדליק את הקומקום. ברגע שהמים מגיעים לרתיחה, הקומקום יכבה את עצמו. תשאיר את הביצים במים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
הסר וקלף את הקליפה. חותכים כל ביצה ל 8 חתיכות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
בעוד הביצים מתבשלות, מטגנים את הבייקון ומסירים למגבת נייר לניקוז, שומרים 3 כפות של השומן שניתנו. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
להעביר את השומן לסיר קטן להגדיר על אש נמוכה לטאטא בחומץ יין אדום, סוכר וחרדל Dijon. מתבלים בקמצוץ קטן של מלח כשר ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים את הפטריות ואת הבצל פרוס לתרד וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את הרוטב ובייקון וזורקים לשלב. מחלקים את התרד בין 4 צלחות או קערות באופן שווה לחלק את הביצה ביניהם. מתבלים בפלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מגישים באופן מיידי.