סלט תרד עם רוטב בייקון חם
סלט תרד עם רוטב בייקון חם הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 367 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 61 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, קותלי חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלט תרד עם רוטב בייקון חם, סלט תרד עם רוטב בייקון חם, ו סלט תרד עם רוטב בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את הגבעולים מהתרד ולשטוף, לנקז ולטפוח יבש ביסודיות.
מניחים לקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד.
מניחים את הביצים לתוך קומקום חשמלי ומכסים במים קרים על ידי לפחות 1 אינץ'. תדליק את הקומקום. ברגע שהמים מגיעים לרתיחה, הקומקום יכבה את עצמו. תשאיר את הביצים במים למשך 15 דקות.
הסר וקלף את הקליפה. חותכים כל ביצה ל 8 חתיכות ולהניח בצד.
בעוד הביצים מתבשלות, מטגנים את הבייקון ומסירים למגבת נייר לניקוז, שומרים 3 כפות של השומן שניתנו. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
להעביר את השומן לסיר קטן להגדיר על אש נמוכה לטאטא בחומץ יין אדום, סוכר וחרדל Dijon. מתבלים בקמצוץ קטן של מלח כשר ופלפל שחור.
מוסיפים את הפטריות ואת הבצל פרוס לתרד וזורקים.
מוסיפים את הרוטב ובייקון וזורקים לשלב. מחלקים את התרד בין 4 צלחות או קערות באופן שווה לחלק את הביצה ביניהם. מתבלים בפלפל, לפי הצורך.