סלט תרד-תפוח עם ויניגרט מייפל סיידר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם בצל, ג'ינג'ר הקרקע, חומץ סיידרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוח, צ'דר לבן וסלט תרד עם ויניגרט סיידר דבש תפוחים, סיידר קלוי סקווש & סלט כרוב עם ויניגרט תפוחים, ו סלט סתיו W / ויניגרט מייפל סיידר.
הוראות
1
הכן אגוזי פקאן: מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק פקאן בחמאה. מערבבים יחד סוכר והבא 4 מרכיבים בקערה; להוסיף פקאן, משליך למעיל.