סלט תרד-תפוח עם ויניגרט מייפל סיידר
סלט תרד-תפוח עם ויניגרט מייפל סיידר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם בצל, ג'ינג'ר הקרקע, חומץ סיידרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוח, צ'דר לבן וסלט תרד עם ויניגרט סיידר דבש תפוחים, סיידר קלוי סקווש & סלט כרוב עם ויניגרט תפוחים, ו סלט סתיו W / ויניגרט מייפל סיידר.
הוראות
הכן אגוזי פקאן: מחממים תנור ל 35
לזרוק פקאן בחמאה. מערבבים יחד סוכר והבא 4 מרכיבים בקערה; להוסיף פקאן, משליך למעיל.
מורחים בשכבה אחת במחבת מרופדת רדיד אלומיניום nonstick.
אופים 10 עד 13 דקות או עד השחמה קלה קלוי. מגניב במחבת על מתלה חוט 20 דקות; אגוזי פקאן נפרדים עם מזלג.
לטאטא יחד חומץ סיידר והבא 4 מרכיבים. בהדרגה לטאטא בשמן עד מעורבב היטב.
שלב תרד הבא 3 מרכיבים בקערה.
טפטוף עם כמות רצויה של ויניגרט מייפל סיידר; לזרוק מעיל.
מגישים סלט עם כל ויניגרט שנותר.
הערה: פקאן עשוי להיות מורכב עד 1 שבוע קדימה. לאחסן במיכל אטום. ויניגרט עשוי להיות מורכב עד 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.