סלטים רציניים: כרוב, תפוח וסלט פנצ'טה
סלטים רציניים: כרוב, תפוח וסלט פנצ'טה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פקאן, פנצ'טה, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: כרוב, תפוח וסלט פנצ'טה, כרוב וסלט תפוחים עם פנקטן ופקאנים מסוכרים, ו סלטי ביצים עלומות עם ויניגרט פנצ'טה.
הוראות
מערבבים את שמן הזית ופנצ ' טה בסיר קטן על אש בינונית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד pancetta הוא זהוב ופריך. מסננים את טפטוף המחבת לתוך קערה קטנה ולהשאיר את pancetta פריך בצד להתקרר.
מוסיפים את חומץ השמפניה, סירופ מייפל, מלח ופלפל ומקציפים היטב.
מערבבים את הקרדיקיו, כרוב, תפוחים ופקאנים בקערה גדולה. לזרוק תוך הוספת הרוטב, לאט לאט, עד סלט הוא לבוש היטב. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.