סלטים רציניים: סלט תפוחי אדמה חם של פטרישיה ולס עם צלפים , בצל ירוק & מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלטים רציניים: סלט תפוחי אדמה חם של פטרישיה ולס עם צלפים, בצל ירוק & מנטה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 165 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. סעו לחנות וקחו צלפים בחומץ, מלח ופלפל כשרים, מיץ מלימון אחד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: של פטרישיה וולס פריך אספרגוס וסלט אפונה שלג, סלט קוב של פטרישיה ולס: קרחון, עגבניות, אבוקדו, בייקון, וגבינה כחולה, ו קרפצ'יו זוקיני של פטרישיה וולס עם אבוקדו, פיסטוקים, ושמן פיסטוק.
הוראות
להביא את המים לרתיחה בתחתית סיר גדול מצויד סל ספינת קיטור.
מניחים את תפוחי האדמה על המדף מהביל מעל מים רותחים, מכסים ואדים עד מבושל, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, לשלב את מיץ לימון וחרדל בקערה גדולה להקציף לשלב. לטפטף לאט בשמן זית תוך לטאטא כל הזמן.
מוסיף את הבצל הירוק וצלפים, וזורק להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח.
כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, לחתוך לרוחב לפרוסות דקות.
להוסיף להתלבש ולזרוק למעיל.
תוסיף את המנטה ותזרוק שוב. מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.