סלטימבוקה עוף
עוף Saltimbocca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 504 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת מוצרלה, שמן צמחי, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סלטימבוקה עוף, סלטימבוקה עוף, ו סלטימבוקה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגלת עד 1/4 אינץ ' עבה. בצלחת רדודה, מערבבים קמח, גבינת פרמזן, תיבול איטלקי ומלח. עוף מעיל עם תערובת קמח; לנער את עודף קמח.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל על 8 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה בחוץ וכבר לא ורוד במרכז. למעלה כל חזה עוף עם פרושוטו פרוסה 1 ו גבינה מוצרלה פרוסה 1 פרוסה. מכסים מחבת בחוזקה; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד גבינה מותכת.
הסר עוף ממחבת לצלחת; לכסות באופן רופף עם אוהל של נייר, להיזהר לא לתת לסכל לגעת גבינה.
חום לרתיחה, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מרתיחים כ 3 דקות או עד מרק מצטמצם כ 1/4 כוס.
הסר מהחום; הכה בחמאה. כפית על עוף.