סלי סנאפ ברנדי
סלי הצמד ברנדי הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. זה עובד טוב כמו משקה זול מאוד. גשו לסופר וקנו סוכר איכותי-על, סירופ זהוב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלי ברנדי פטל ולימון, ברנדי-Snap צבעונים, ו ברנדי סנאפ קנולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות גריז אפיית גיליונות.
מנפים יחד קמח וג ' ינג ' ר.
בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים חמאה, סוכר וסירופ ומבשלים עד שהחמאה נמסה. אפשר להתקרר.
מערבבים תערובת קמח וקליפה לימון לסירופ. טיפה על ידי כפות על גיליונות מוכנים, מרווחים היטב זה מזה, כמו התערובת תתפשט.
אופים 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד הזהב.
הסר מהתנור ולתת מגניב 1 דקה. הכינו 5 קערות קטנות, והתחת שלהן מרוח חמאה. בעדינות להרים את הברנדי הצמד את המגש לכופף אותו מעל קערה כדי לעצב.
הסר סלים כאשר קריר יותר ולהגדיר.