קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות54
מגזין

סלמון אפוי II

סלמון אפוי II
סלמון אפוי II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, מלח, סלמון פילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה (סוכרתי) כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, סלמון אפוי כולו, ו סלמון אפוי.

הוראות

1
בקערת זכוכית בינונית, להכין מרינדה על ידי ערבוב שום, שמן זית קל, בזיליקום, מלח, פלפל, מיץ לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בהירשמן זית בהיר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים פילה סלמון בתבנית אפיית זכוכית בינונית, ומכסים עם המרינדה. להשרות במקרר על 1 שעה, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מניחים פילה בנייר אלומיניום, לכסות עם מרינדה, חותם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מניחים סלמון אטום בצלחת הזכוכית, ואופים 35 עד 45 דקות, עד בקלות flaked עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.