סלמון בגריל מייפל-חרדל
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלמון בגריל עם חרדל מייפל, סלמון מייפל חרדל, ו סמוקי מייפל-חרדל סלמון.
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, מניחים את כל החומרים זיגוג במחבת בינונית-בטוח תנור לטגן לטאטא עד בשילוב.כאשר הגריל מוכן, מניחים את המחבת על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים עד הזיגוג פשוט מגיע לרתיחה, על 3 עד 4 דקות. באמצעות כרית חמה או מגבת יבשה, להסיר את המחבת מן הגריל; להפריש.תייבש את הסלמון עם מגבות נייר.
מברישים את שני הצדדים של הפילה עם שמן צמחי ומתבלים בשני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן.
מניחים את הסלמון על העור בצד הגריל למטה, מכסים את הגריל, ומבשלים ללא הפרעה עד סימני גריל מופיעים והעור מתחיל פריך, על 2 עד 3 דקות. באמצעות מרית שטוחה, בזהירות להפוך את הפילה מעל לצחצח את העור עם כמה זיגוג. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד הסלמון הוא רק אטום במרכז, על 2 עד 4 דקות יותר.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד, עוברים את הזיגוג הנותר בצד.