סלמון בגריל מעץ ארז
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 30 . זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם עגבניות מיובשות בשמן, פטרוזיליה, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו סלמון בגריל מעץ ארז, סלמון מצופה ארז, ו סלמון מצופה ארז (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול קרש במים,ציפוי עם משקל כדי לשמור אותו שקוע. להשרות 4 שעות.
מערבבים רוטב, פטרוזיליה ועגבניות; להפריש.
מברשת קרש עם שמן; העליון עם דגים.
גריל 20 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, צחצוח עם תערובת ההלבשה לאחר 10 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.