קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

סלמון בגריל עם Tomatillo-סלסה אבוקדו

סלמון בגריל עם Tomatillo-סלסה אבוקדו
המתכון סלמון בגריל עם Tomatillo-Salsan אבוקדו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמן זית, חומץ בלסמי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל, סטייק בגריל עם אבוקדו-Tomatillo Salsan ו טורטיות, ו צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
משוך את ולהשליך קליפות tomatillo. טומטילים שטופים ויבשים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
2
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לבשל tomatillos ושום עד השחמה קלה, על 5 דקות, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מחבת כדי מגניב.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לקלף שום ומחית כדי להדביק עם 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים עם שמן וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
6
יש לשטוף דגים ולייבש. מעיל ללא עור הצדדים של סלמון עם תערובת שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
בואו לעמוד על 5 דקות.
8
לקבלת חום מינימלי, להסיר זרעים וורידים מן צ ' ילי. צ ' ילי קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
במעבד מזון או בלנדר, לשלב צ ' ילי, tomatillos, כוס כוס 1/4, ומיץ לימון. להסתחרר עד טהור.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
פיל, בור, אבוקדו קוביות גס.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
11
מוסיפים חצי אבוקדו לתערובת tomatillo ומערבלים רק כדי להתמזג מעט.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
12
יוצקים לתוך קערה ומערבבים בצל, נשאר אבוקדו חתוך, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
להניח דגים על גריל משומן על מצע מוצק של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל סלמון, מפנה פעם אחת, עד אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
14
מעבירים דגים לצלחות, מקשטים עם כוסברה נותרת, ומעל עם סלסה tomatillo-אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
15
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.