סלמון בגריל עם Tomatillo-סלסה אבוקדו
המתכון סלמון בגריל עם Tomatillo-Salsan אבוקדו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמן זית, חומץ בלסמי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל, סטייק בגריל עם אבוקדו-Tomatillo Salsan ו טורטיות, ו צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
משוך את ולהשליך קליפות tomatillo. טומטילים שטופים ויבשים.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לבשל tomatillos ושום עד השחמה קלה, על 5 דקות, פונה לעתים קרובות.
לקלף שום ומחית כדי להדביק עם 1/4 כפית מלח.
יש לשטוף דגים ולייבש. מעיל ללא עור הצדדים של סלמון עם תערובת שום.
לקבלת חום מינימלי, להסיר זרעים וורידים מן צ ' ילי. צ ' ילי קוצצים גס.
במעבד מזון או בלנדר, לשלב צ ' ילי, tomatillos, כוס כוס 1/4, ומיץ לימון. להסתחרר עד טהור.
פיל, בור, אבוקדו קוביות גס.
מוסיפים חצי אבוקדו לתערובת tomatillo ומערבלים רק כדי להתמזג מעט.
יוצקים לתוך קערה ומערבבים בצל, נשאר אבוקדו חתוך, ומלח לפי הטעם.
להניח דגים על גריל משומן על מצע מוצק של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל סלמון, מפנה פעם אחת, עד אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 6 עד 8 דקות.
מעבירים דגים לצלחות, מקשטים עם כוסברה נותרת, ומעל עם סלסה tomatillo-אבוקדו.