סלמון בגריל עם מיונז ווסאבי-ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם מיונז ווסאבי-ג'ינג'ר. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1134 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו דבק ווסאבי; עוד, שמן צמחי, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. נסו סלמון בגריל עם מיונז ווסאבי, סטייקים סלמון עם מיונז ווסאבי, ו טריאקי טונה עם מיונז ווסאבי וג'ינג'ר כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אש גריל בינוני חם (להיות בטוח הסורג גריל כבר שפשף נקי עם מברשת חוט).
חותכים את חצי סיד לארבעה טריזים ומניחים בצד. דק לגרר את ההתלהבות מכל סיד.
חותכים את סיד מקונן לשניים ולסחוט את המיץ ממחצית לתוך קערה קטנה (לשמור את החצי השני לשימוש אחר). בקערה בינונית, לשלב 1 כפית. של מיץ ליים עם גרידת ליים, מיונז, להדביק ווסאבי, זנגביל, ו 1/4 כפית. מלח. מערבבים לשלב. לטעום ולהוסיף עוד ממרח ווסאבי אם אתה אוהב טעם רוכסן. הפעל את האצבע לאורך כל פילה סלמון להרגיש עצמות fortiny; להשתמש פינצטה או צבת needlenose למשוך את כל מה שאתה מוצא. מתבלים את הפילה קלות במלח ופלפל. כף על 2 Tbs. של תערובת מיונז על פילה סלמון ומקרר את השאר. עם הידיים, להפיץ את המיונז בשכבה דקה על כל הצדדים של הפילה. כאשר הגריל מוכן, שמן את הסורג גריל באמצעות מלקחיים ומגבת נייר טבול בשמן. גריל הסלמון עד פריך מעט חרוך בצד אחד, על 4 דקות. הפעל ולהמשיך גריל עד הסלמון הוא רק מבושל דרך, עוד 3 עד 6 דקות.
מגישים את הסלמון עם מנה של מיונז וסיד סיד בצד. להעביר את המיונז שנותר ליד השולחן.
עם כפית אחת. מיונז ג ' ינג ' ר, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות