קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

סלמון בגריל עם מיונז ווסאבי-ג'ינג'ר

סלמון בגריל עם מיונז ווסאבי-ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם מיונז ווסאבי-ג'ינג'ר. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1134 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו דבק ווסאבי; עוד, שמן צמחי, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. נסו סלמון בגריל עם מיונז ווסאבי, סטייקים סלמון עם מיונז ווסאבי, ו טריאקי טונה עם מיונז ווסאבי וג'ינג'ר כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש גריל בינוני חם (להיות בטוח הסורג גריל כבר שפשף נקי עם מברשת חוט).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
חותכים את חצי סיד לארבעה טריזים ומניחים בצד. דק לגרר את ההתלהבות מכל סיד.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3
חותכים את סיד מקונן לשניים ולסחוט את המיץ ממחצית לתוך קערה קטנה (לשמור את החצי השני לשימוש אחר). בקערה בינונית, לשלב 1 כפית. של מיץ ליים עם גרידת ליים, מיונז, להדביק ווסאבי, זנגביל, ו 1/4 כפית. מלח. מערבבים לשלב. לטעום ולהוסיף עוד ממרח ווסאבי אם אתה אוהב טעם רוכסן. הפעל את האצבע לאורך כל פילה סלמון להרגיש עצמות fortiny; להשתמש פינצטה או צבת needlenose למשוך את כל מה שאתה מוצא. מתבלים את הפילה קלות במלח ופלפל. כף על 2 Tbs. של תערובת מיונז על פילה סלמון ומקרר את השאר. עם הידיים, להפיץ את המיונז בשכבה דקה על כל הצדדים של הפילה. כאשר הגריל מוכן, שמן את הסורג גריל באמצעות מלקחיים ומגבת נייר טבול בשמן. גריל הסלמון עד פריך מעט חרוך בצד אחד, על 4 דקות. הפעל ולהמשיך גריל עד הסלמון הוא רק מבושל דרך, עוד 3 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מגישים את הסלמון עם מנה של מיונז וסיד סיד בצד. להעביר את המיונז שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1
גודל
2
עם כפית אחת. מיונז ג ' ינג ' ר, קלוריות
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1
350, שומן
2
20, קלוריות שומן
1
180, שומן רווי
2
3, חלבון
3
39, שומן חד רווי
4
4, פחמימות
5
464, כולסטרול
6
111, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
1, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו