סלמון בגריל עם תבלינים הודיים Raita
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם תבלינים הודיים, שמן זית סלמון עלומה עם תבלינים הודיים, ו בוטנים עם תבלינים הודיים.
הוראות
הכן גריל (חום בינוני-גבוה). ג ' ינג ' ר טהור, 1/4 כוס שמן, 1 כף. גארם מסאלה, שום, כוסברה וכמון בבלנדר עד צורות טהורות גס. מכניסים סלמון לתבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל. סלמון מעייל עם זנגביל טהור.
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.בינתיים, מערבבים יוגורט, מלפפון, כוסברה, בצל ירוק, מיץ ליים, ונשאר 1 כפית. גארם מסאלה בקערה בינונית. עונה raita לטעום עם מלח ופלפל.
מברישים מרינדה לצלייה קלה יותר, או להשאיר אותו על קרום טוב יותר. סלמון גריל, פונה פעם אחת, עד שזה רק מתחיל להתקלף במרכז, 4-5 דקות לכל צד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.