קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

סלמון בגריל עם תבלינים הודיים Raita

סלמון בגריל עם תבלינים הודיים Raita
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם תבלינים הודיים, שמן זית סלמון עלומה עם תבלינים הודיים, ו בוטנים עם תבלינים הודיים.

הוראות

1
הכן גריל (חום בינוני-גבוה). ג ' ינג ' ר טהור, 1/4 כוס שמן, 1 כף. גארם מסאלה, שום, כוסברה וכמון בבלנדר עד צורות טהורות גס. מכניסים סלמון לתבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל. סלמון מעייל עם זנגביל טהור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.בינתיים, מערבבים יוגורט, מלפפון, כוסברה, בצל ירוק, מיץ ליים, ונשאר 1 כפית. גארם מסאלה בקערה בינונית. עונה raita לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גארם מסאלהגארם מסאלה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
RaitaRaita
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
צחצח את מתלה הגריל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברישים מרינדה לצלייה קלה יותר, או להשאיר אותו על קרום טוב יותר. סלמון גריל, פונה פעם אחת, עד שזה רק מתחיל להתקלף במרכז, 4-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מעבירים סלמון למגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
7
לשרת עם raita.
מרכיבים שתצטרך
RaitaRaita

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.