קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

סלמון בגריל עם תבלינים הודיים Raita

סלמון בגריל עם תבלינים הודיים Raita
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם תבלינים הודיים, שמן זית סלמון עלומה עם תבלינים הודיים, ו בוטנים עם תבלינים הודיים.

הוראות

1
הכן גריל (חום בינוני-גבוה). ג ' ינג ' ר טהור, 1/4 כוס שמן, 1 כף. גארם מסאלה, שום, כוסברה וכמון בבלנדר עד צורות טהורות גס. מכניסים סלמון לתבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל. סלמון מעייל עם זנגביל טהור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.בינתיים, מערבבים יוגורט, מלפפון, כוסברה, בצל ירוק, מיץ ליים, ונשאר 1 כפית. גארם מסאלה בקערה בינונית. עונה raita לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גארם מסאלהגארם מסאלה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
RaitaRaita
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
צחצח את מתלה הגריל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מברישים מרינדה לצלייה קלה יותר, או להשאיר אותו על קרום טוב יותר. סלמון גריל, פונה פעם אחת, עד שזה רק מתחיל להתקלף במרכז, 4-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מעבירים סלמון למגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
7
לשרת עם raita.
מרכיבים שתצטרך
RaitaRaita

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.