קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות90
ציון בריאות0
מגזין

סלמון במרינדה עם רוטב סלמורוליו

סלמון במרינדה עם רוטב סלמורוליו
סלמון במרינדה עם רוטב Salmoriglio הוא pescatarian ומספק כ 90 מנות. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: דג במרינדה עם רוטב סלמורוליו, Orzo עם רוטב סלמורוליו מנטה, ו עוף בגריל עם רוטב סלמורוליו קייל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מפזרים קצת חומץ על פילה דגים, לשטוף אותם וללטף אותם יבש על מגבת נייר.תמרח קצת מלח על הפילה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מניחים את הדג לתוך תבשיל תבשיל בתנור בטוח.מצד אחד מפזרים את הפילה בחצי ממיץ הלימון ולאחר מכן מעטרים אותם בחצי מפירורי הלחם.שים לב אם אתה צריך יותר מ 1/3 כוס פירורי לחם להשתמש בהם זה תלוי בטעם שלך. השתמשתי גם בפירורי לחם איטלקיים והם היו טעימים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
טפטוף את הפילה בשמן זית. ודא כי כל פירורי הלחם מצופים בשמן זית גם אם אתה צריך להשתמש יותר מהסכום המוצע, כך שהוא צ ' יפס יפה.הפוך את הפילה וחזור על צעדים 5-7 עם שמן הזית הנותר, מיץ לימון ופירורי לחם.מכסים את הדגים והמרינדה בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.בעוד מרינדות הדגים, להפוך את הרוטב על ידי הוספת טימין, מיץ לימון, חרדל ומלח לטעום למעבד מזון ודופק במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד חלקה.לטפטף לאט בשמן הזית עד שהרוטב מחלחל במלואו למיונז חלק כמו עקביות.לאחר הדג יש marinaded, למקם את התבשיל חשף בתנור 400 מעלות. שוב, זמני הבישול עשויים להשתנות בהתאם לסוג הדגים שבהם אתה משתמש. בישלתי את 6 עוז 1-1 1/2 ב פילה סלמון עבה כי השתמשתי במשך 13 דקות בכל צד, ולאחר מכן צלוי אותם בצד אחד במשך 2 דקות כדי לתת את הקרום קצת צבע. אתה יכול גם לצלות את הדג אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
מגישים את הדגים עם רוטב טפטף עליהם.תהנו!
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.