קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות90
ציון בריאות0
מגזין

סלמון במרינדה עם רוטב סלמורוליו

סלמון במרינדה עם רוטב סלמורוליו
סלמון במרינדה עם רוטב Salmoriglio הוא pescatarian ומספק כ 90 מנות. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: דג במרינדה עם רוטב סלמורוליו, Orzo עם רוטב סלמורוליו מנטה, ו עוף בגריל עם רוטב סלמורוליו קייל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים קצת חומץ על פילה דגים, לשטוף אותם וללטף אותם יבש על מגבת נייר.תמרח קצת מלח על הפילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים את הדג לתוך תבשיל תבשיל בתנור בטוח.מצד אחד מפזרים את הפילה בחצי ממיץ הלימון ולאחר מכן מעטרים אותם בחצי מפירורי הלחם.שים לב אם אתה צריך יותר מ 1/3 כוס פירורי לחם להשתמש בהם זה תלוי בטעם שלך. השתמשתי גם בפירורי לחם איטלקיים והם היו טעימים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
טפטוף את הפילה בשמן זית. ודא כי כל פירורי הלחם מצופים בשמן זית גם אם אתה צריך להשתמש יותר מהסכום המוצע, כך שהוא צ ' יפס יפה.הפוך את הפילה וחזור על צעדים 5-7 עם שמן הזית הנותר, מיץ לימון ופירורי לחם.מכסים את הדגים והמרינדה בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.בעוד מרינדות הדגים, להפוך את הרוטב על ידי הוספת טימין, מיץ לימון, חרדל ומלח לטעום למעבד מזון ודופק במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד חלקה.לטפטף לאט בשמן הזית עד שהרוטב מחלחל במלואו למיונז חלק כמו עקביות.לאחר הדג יש marinaded, למקם את התבשיל חשף בתנור 400 מעלות. שוב, זמני הבישול עשויים להשתנות בהתאם לסוג הדגים שבהם אתה משתמש. בישלתי את 6 עוז 1-1 1/2 ב פילה סלמון עבה כי השתמשתי במשך 13 דקות בכל צד, ולאחר מכן צלוי אותם בצד אחד במשך 2 דקות כדי לתת את הקרום קצת צבע. אתה יכול גם לצלות את הדג אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים את הדגים עם רוטב טפטף עליהם.תהנו!
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.