סלמון בר שלוק עם אפונה מורל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון פראי עלומה עם אפונה מורלים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 776 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, יין, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון בר שלוק עם אפונה מורל, סלמון פראי שלוק, ו סלמון פראי שלוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סלמון, צד העור למטה, גדולמחבת צדדית גבוהה.
מוסיפים יין, 2 כפות מלח, ומים קרים כדי לכסות סלמון על ידי 1/2". Coverpan; להביא נוזל לרתיחה מעל mediumheat. להפחית את החום בינוני-נמוך, לחשוף, בעדינות לחלוט סלמון עד רק מבושל ובקושי אטום במרכז, על 6 דקות, בהתאם עובי.
להעביר סלמון ו 2 כפות ציד בלתי חוקי liquidto צלחת; אוהל רופף עם לסכל.
בינתיים, להמיס חמאה mediumskillet על חום בינוני.
להוסיף פטריות ובשל, ערבוב מדי פעם, עדשהתחיל להתרכך, על 3 דקות.
Add1 / 2 כוס סלמון ציד בלתי חוקי נוזלי אפונה ומבשלים עד אפונה להתחיל לרכך, 2-3minutes.
מוסיפים שמנת ומביאים רוטב לאסימר. מבשלים עד מעובה מעט, על5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
באמצעות מרית, להעביר סלמון, על העור, מגבות נייר. בעדינות לקלף את עורdiscard. הפוך על צלחות הגשה ורוטב בצל מעל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.