סלמון ברוקולי לאפות
סלמון ברוקולי לאפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם ביצה, חמאה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו סלמון, ברוקולי & אופים תפוחי אדמה, חם וברוקולי אופים, ו ברוקולי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, בצל מטגן בחמאה עד רך.
הסר מהחום; מערבבים אורז וסלמון.
מערבבים ביצה ומיונז; מוסיפים לתערובת הסלמון.
כף חצי לתוך 2 qt משומן. צלחת אפייה; למעלה עם חצי גבינת פרמזן וברוקולי.
מפזרים 1 גבינת צ ' דר כוס. למעלה עם תערובת הסלמון הנותרת, גבינת פרמזן וברוקולי.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30 דקות.
מפזרים גבינת צ ' דר שנותרה.
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.