תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון ג'ינג'ר מאודה עם בוק צ' וי מוקפץ. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 333 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכי לחנות וקחי שן שום, סוכר, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, מוקפץ שנחאי בוק צ'וי עם ג' ינג'ר, ו מוקפץ מטוגן בוק צ'וי עם שום, זנגביל, בצל ירוק.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את יין הבישול עם 1 כף של רוטב סויה 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את הסלמון על צלחת חסינת חום שתתאים בנוחות לתוך ספינת קיטור או מחבת עמוקה עם מכסה הדוק הולם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את תערובת הסויה על גבי, פונים למעיל ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
4
בקערה קטנה, לשלב את מרק העוף עם חומץ אורז, זנגביל מגורר, שום, 1/2 כפית של שמן שומשום וחצי של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להוסיף את הנותרים 1 כף בתוספת 1 כפית רוטב סויה ו 1 1/4 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את המרינדה ומברישים את הסלמון עם 1 כפית הנותרים של שמן שומשום. לפזר את ג ' ינג ' ר julienned על גבי הדגים, לכסות ואדים עד בקושי מבושל דרך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
7
מפזרים את הבצל הירוק שנותר על גבי הסלמון ואדים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מחממים ווק גדול או מחבת עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מוסיף את שמן בוטנים ושמן שומשום וחום עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קורצים שומשום לבן
10
מוסיפים את השום, זנגביל ומרח צ ' ילי ומערבבים עד להשחמה קלה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
11
מוסיפים את בוק צ ' וי וקורט של מלח ומערבבים עד פריך במכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מוסיפים את מרק העוף, מבשלים יין ורוטב סויה ומבשלים, משליכים, במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צלי חזיר שלם, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מעבירים את הסלמון והירוקים לצלחות ומעבירים את הרוטב ליד השולחן.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.