קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלמון ג'ירו עם עגבניות-פלפל אדום להתענג על אפיק צזיקי חריף

סלמון ג'ירו עם עגבניות-פלפל אדום להתענג על אפיק צזיקי חריף
נסו סלמון מזוגג מתוק ומתובל עם אפרסק ופלפל להתענג, כבש ג'ירו עם רוטב צזיקי ורוטב שמנת חמוצה מתובל, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את העגבניות, פלפל אדום, בצל, חומץ, שמן ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה בינונית. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר המתכון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עבור Tzatziki Herbed חריף: לרסק את שיני שום, להסיר את העורות ומפזרים מלח. לעבוד את השום לתוך משחה על ידי חיתוך ומריחה אותו לתוך קרש חיתוך עם להב הסכין שלך. לשים לתוך קערה בינונית יחד עם יוגורט, מלפפון, פטה אם שימוש, בצל ירוק, סראנו צ ' ילה, פטרוזיליה, מנטה לימון גרידת. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
צזיקיצזיקי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים את האורגנו השמן, שום, מלח ופלפל בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את התערובת על הסלמון בתבנית אפייה ופונים למעיל. לכסות ולשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מחממים מחבת גריל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
הסר את הסלמון מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל. גריל, צד העור למטה, עד חום זהוב פריך בצד הראשון, על 5 דקות. הפעל ומבשל עד אטום שלושה רבעים של הדרך (בינוני עשוי היטב), על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הסר ללוח חיתוך ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. לקלף את העור ולהשליך. בעזרת מזלג, לפרוץ לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
שים קצת סלמון בחסה עלים, העליון עם כמה התענוגות טפטוף עם tzatziki.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
צזיקיצזיקי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.