עבור Tzatziki Herbed חריף: לרסק את שיני שום, להסיר את העורות ומפזרים מלח. לעבוד את השום לתוך משחה על ידי חיתוך ומריחה אותו לתוך קרש חיתוך עם להב הסכין שלך. לשים לתוך קערה בינונית יחד עם יוגורט, מלפפון, פטה אם שימוש, בצל ירוק, סראנו צ ' ילה, פטרוזיליה, מנטה לימון גרידת. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כסף ללא נעליים
ענפי שמיר שנקטפו
כוס חזה הודו מבושל מגורר
צזיקי
1/4 כוס שומן חזיר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מערבבים את האורגנו השמן, שום, מלח ופלפל בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את התערובת על הסלמון בתבנית אפייה ופונים למעיל. לכסות ולשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מחממים מחבת גריל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
הסר את הסלמון מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל. גריל, צד העור למטה, עד חום זהוב פריך בצד הראשון, על 5 דקות. הפעל ומבשל עד אטום שלושה רבעים של הדרך (בינוני עשוי היטב), על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
הסר ללוח חיתוך ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. לקלף את העור ולהשליך. בעזרת מזלג, לפרוץ לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
שים קצת סלמון בחסה עלים, העליון עם כמה התענוגות טפטוף עם tzatziki.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
צזיקי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.