המתכון סלמון גפילטע פיש מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוחה מצה, מלח, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלמון גפילטע פיש, Ellyn Goodrich ' s Alaskan Hellibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve), ו גפילטע פיש.
הוראות
1
עבור מרק, 5-6-qt. פאן, לשלב בצל, גזר, סלרי, פלפל, 2 qt. מים וקוביות מרק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד ירקות רכים מאוד, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.