סלמון זנגביל עם אפרסקים
סלמון זנגביל עם אפרסקים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם זנגביל, אפרסקים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו סלט סלמון בגריל עם ג'ינג'י, סלמון עם ירקות זנגביל וכורכום, ו סלמון עם שעועית ירוקה זנגביל ובוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
חום גריל אל medium-high.In קערה קטנה, לשלב את החומץ, זנגביל, טימין, 3 כפות של השמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; להפריש.מתבלים את הסלמון עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את הבצל, אפרסקים, הנותרים 1 כף שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.גריל את הסלמון ואת הבצל, עד הסלמון הוא אטום לאורך הבצל מכרז, 5 עד 6 דקות לכל צד. לאחר הפיכת הסלמון, מניחים את האפרסקים על הגריל ומבשלים עד מכרז, 3 עד 4 דקות לכל צד.
לטפטף את הסלמון עם ויניגרט ומגישים עם בצל ואפרסקים.