סלמון טליאטלה שמנת עם אפונה גן ועגבניות מיובשות
נסו הכוח שבשתיקה של פירורי לחם: tagliatelle מהגינה, קרם Farfalle עם סלמון ואפונה, ו טליאטלה עם חזיר ואפונה מעושנים (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
198 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 200 גרם קרם fraîche שומן נמוך 1 קומץ טוב של שמיר טרי, קצוץ 2 חופנים אפונה, טרי או קפוא 2 שיני שום, קלופים וקצוצים דק 1 מיץ לימון, כדי לשרת 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 4 שרימפס וורידים מלח ים ופלפל שחור טחון טרי 198 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 200 גרם סלמון מעושן פרוס, לחתוך לרצועות 85 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 75 גרם עגבניות שטופות שמש, קצוצות בערך 312 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 300 g tagliatelle יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
שרדונה Antica (Mountain Select) שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.