סלמון טריאקי
סלמון טריאקי יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, זנגביל, רוטב טריאקי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון טריאקי, סלמון טריאקי, ו סלמון טריאקי.
הוראות
מתלה עמדה באמצע התנור; תנור חום עד 450 ° F. בקערה, לשלב רוטב טריאקי, דבש, חומץ, 1 כפית שום, זנגביל ושמן שומשום.
מניחים סלמון בצלחת רדודה; מפזרים 1/2 כף תערובת טריאקי; מרינט 15 דקות. בקערה שנייה, לזרוק כרוב ניצנים עם 1 1/2 כפית שום, 1/2 כף שמן קנולה, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. מעיל מחבת גיליון מעוטר עם ספריי בישול.
מורחים כרוב ניצנים במחבת בשכבה אחת; צולים עד חום בהיר, 5 דקות. בקערה השנייה, לזרוק פטריות עם הנותרים 1/2 כף שמן קנולה, 1 1/2 כפית שום, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. להעביר כרוב ניצנים למרכז המחבת; העליון עם סלמון; מקום פטריות במחבת סביב הקצוות; צלי, ערבוב פטריות מדי פעם, עד סלמון הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. סלמון העליון עם תערובת טריאקי הנותרים; לשרת מעל כרוב ניצנים ופטריות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.