סלמון יפני ואורז אבוקדו
אם יש לך אורז סושי, מיץ לימון, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון, אבוקדו ואורז, סלמון מעושן ואורז אבוקדו משולשים, ו סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום.
הוראות
יש לשטוף את האורז במסננת עד שהמים זורמים.
מסננים ולשים במחבת גדולה עם 400ml מים. מביאים לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מכסים, ואז מבשלים 10-12 דקות עד שהאורז מבושל כמעט.
הסר מהחום, ואז לעזוב, מכוסה, לעוד 10 דקות.
דק לחתוך את הסלמון ולסדר על מגש עם אבוקדו פרוס.
טפטוף על מיץ לימון וסויה, לוודא שהכל מכוסה באופן שווה. השאר במקרר להשרות במשך 10 דקות.
בזהירות להטות את המיצים ממגש הסלמון לתוך האורז, ולאחר מכן לערבב עם קצת מלח. מחלקים את האורז בין 4 קערות. פזר את זרעי שומשום, בצל אביב, צ ' ילי וכוסברה על הסלמון ואבוקדו, ולאחר מכן לשרת עם האורז.