סלמון כתום עם אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון כתום עם אורז. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם מיץ תפוזים, פלפל, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קערות אורז סלמון טריאקי כתום, פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות, ו Fiambre de Salmón (חבילות סלמון ואורז) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה. בינתיים, מפזרים סלמון עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מצופה בתרסיס בישול, לבשל סלמון מעל חום בינוני גבוה במשך 3-4 דקות בכל צד. מכסים ומבשלים 2-3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מוסיפים מיץ תפוזים ורוטב סויה למחבת; מבשלים על אש גבוהה במשך 1-2 דקות. מערבבים בשמן שומשום; כפית על סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.