סלמון מבושל עם רוטב הולנדז
סלמון עלומה עם רוטב הולנדז דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 3632 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 351g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה סלמון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז, אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז, ו פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
מצא מחבת צדדית גדולה מספיק כדי להכיל את שני פילה סלמון זה לצד זה, ללא חדר עודף מדי; מחבת קטנה או סיר בגודל בינוני צריך לעשות.
יוצקים מיץ לימון ושמן זית למחבת, יחד עם מספיק מים כדי להביא את מפלס המים עד 3/4 אינץ'. מתבלים את המים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מוסיפים את הסלמון.
יוצקים מספיק מים רק כדי לכסות את הסלמון.
מניחים את הסלמון מעל חום בינוני-גבוה, וחום עד המים חמים ומהביל, אבל לא רותח (165 מעלות F (75 מעלות C)); להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על המים בטמפרטורה הנכונה. Poach עד הסלמון הופך אטום, והוא מוצק למגע; או לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות F (60 מעלות C). המשך להכין את רוטב הולנדז בעוד הסלמון הוא ציד בלתי חוקי.
יוצקים כמה סנטימטרים של מים לסיר, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפוך את החום בינוני גבוה ולשמור על מים ברתיחה עדינה.
מניחים את החלמונים בקערת מתכת, ומקציפים במים חמים.
מניחים את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים הרותחים.
לטאטא כל הזמן עד החלמונים להתעבות, להפוך אור, צהוב אטום, להכפיל נפח. ייתכן שיהיה עליך להסיר את הקערה מן המים הרותחים מעת לעת כדי למנוע ערבול החלמונים.
כאשר החלמונים התעבו והגדילו בנפח, להתחיל לטאטא בחמאה, קובייה בכל פעם עד שהוא נמס ומשלב לתוך רוטב hollandaise. המתן לכל קובייה להמיס ולשלב לפני הוספת הבא. לאחר כל החמאה שולבה, להסיר מן החום, לטאטא את מיץ לימון, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
כדי לשרת, לנקז את הסלמון עלומה ולמקם כל חתיכה על צלחת ארוחת ערב. מצקת בנדיבות עם רוטב הולנדז חם, ומפזרים עירית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.