קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות81
מגזין

סלמון מבושל עם רוטב הולנדז

סלמון מבושל עם רוטב הולנדז
סלמון עלומה עם רוטב הולנדז דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 3632 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 351g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה סלמון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז, אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז, ו פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מצא מחבת צדדית גדולה מספיק כדי להכיל את שני פילה סלמון זה לצד זה, ללא חדר עודף מדי; מחבת קטנה או סיר בגודל בינוני צריך לעשות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים מיץ לימון ושמן זית למחבת, יחד עם מספיק מים כדי להביא את מפלס המים עד 3/4 אינץ'. מתבלים את המים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מוסיפים את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים מספיק מים רק כדי לכסות את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מניחים את הסלמון מעל חום בינוני-גבוה, וחום עד המים חמים ומהביל, אבל לא רותח (165 מעלות F (75 מעלות C)); להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על המים בטמפרטורה הנכונה. Poach עד הסלמון הופך אטום, והוא מוצק למגע; או לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות F (60 מעלות C). המשך להכין את רוטב הולנדז בעוד הסלמון הוא ציד בלתי חוקי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
יוצקים כמה סנטימטרים של מים לסיר, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפוך את החום בינוני גבוה ולשמור על מים ברתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מניחים את החלמונים בקערת מתכת, ומקציפים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מניחים את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
לטאטא כל הזמן עד החלמונים להתעבות, להפוך אור, צהוב אטום, להכפיל נפח. ייתכן שיהיה עליך להסיר את הקערה מן המים הרותחים מעת לעת כדי למנוע ערבול החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
כאשר החלמונים התעבו והגדילו בנפח, להתחיל לטאטא בחמאה, קובייה בכל פעם עד שהוא נמס ומשלב לתוך רוטב hollandaise. המתן לכל קובייה להמיס ולשלב לפני הוספת הבא. לאחר כל החמאה שולבה, להסיר מן החום, לטאטא את מיץ לימון, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
כדי לשרת, לנקז את הסלמון עלומה ולמקם כל חתיכה על צלחת ארוחת ערב. מצקת בנדיבות עם רוטב הולנדז חם, ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.