קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סלמון מבושל עם רוטב שמיר חזרת

סלמון מבושל עם רוטב שמיר חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה עם רוטב שמיר חזרת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חזרת, מיונז, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 148 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלמון מבושל ורוטב שמיר, סלמון מקרש ארז עם רוטב שמיר חזרת, ו קציצות סלמון שמיר לימון עם רוטב חזרת.

הוראות

1
עבור סלמון עלומה: להביא קומקום של מים לרתיחה ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחממים יין לבן, מלאי ירקות (או מים) בצל, שמיר, עלי מרווה, עלי דפנה למחבת גדולה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הוסף רבעי לימון לנוזל סוחט כל אחד למחבת לפני הוספת אותו, ולאחר מכן ומבשלים במשך 15 דקות נוספות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים סלמון, צד העור לנוזל הבוער. באמצעות מים חמים מן הקומקום להוסיף מים נוספים במידת הצורך כדי לכסות את הסלמון. לבשל עד סלמון הוא רק מבושל אם כי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
הסר מן הנוזל ולתת לשבת במשך 15 דקות.
6
לרוטב שמיר חזרת: בקערה קטנה מערבבים יחד שמיר, חזרת, מיץ לימון, שמנת חמוצה, מיונז ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרתחזרת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחלקים את הסלמון בין 4 צלחות, ואז למעלה עם רוטב חזרת שמיר ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
8
מגישים עם סלט ירוק בהיר ויין לבן בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.