סלמון מבושל קר עם רוטב שומר
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עלומה קרה עם שומר-סלט זית, סלמון מבושל קר w / חרדל פרובנס, ו סלמון מבושל קר עם סלט מלפפון.
הוראות
כדי להכין את התענוג, לשלב את המרכיבים הראשונים 8, ערבוב טוב. כיסוי וצינה.
כדי להכין סלמון, לשלב 1 בצל כוס ו 5 מרכיבים הבאים (בצל דרך עלה דפנה) בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. לכסות ולבשל 20 דקות. מסננים נוזל דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
להחזיר נוזל למחבת; להביא לרתיחה.
מוסיפים סלמון; מכסים ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
הסר סלמון מחבת; צמרמורת. להשליך נוזל בישול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.