קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

סלמון מהיר ביצים ממולאות

סלמון מהיר ביצים ממולאות
ביצים ממולאות סלמון מהיר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 36 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו פפריקה, ביצים, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. נסו מהיר וקל ביצים ממולאות, ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ו סלמון מעושן ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת, וממלאים במים קרים כדי לכסות את הביצים על ידי לפחות 1 אינץ'. מכסים את הסיר, ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום, ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
הסר ביצים ממים, וקריר. לקלף פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
חותכים את הביצים חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מניחים את החלמונים בקערת ערבוב, ומניחים את הלבנים בצד. מחית את החלמונים עם גבינת שמנת ומיונז עד מעורבב היטב. ממלאים את החצאים הלבנים עם תערובת חלמון ביצה באמצעות כף.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מפזרים פפריקה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים