סלמון מוקפץ
סלמון מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז במים לפי הוראות על החבילה לעשות 4 כוסות אורז מבושל.
בינתיים, מחממים שמן זית ושמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר למחבת וחום, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
מוסיפים את נתחי הסלמון ומבשלים, מערבבים פעם אחת במשך 2 עד 3 דקות או עד אטום חלקית. מכסים את המחבת ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, עד הסלמון הוא אטום פתיתים קל עם מזלג.
הסר כיסוי ממחבת; מערבבים בירקות הקפואים.
מוסיפים את החומץ ורוטב הסויה; מערבבים היטב. מבשלים 2 עד 3 דקותאו עד שהרוטב מופחת מעט.
מגישים מיד על אורז מבושל עם קצת טפטוף של רוטב סויה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.