סלמון מוקרם על טוסט
סלמון מוקרם על טוסט הוא pescatarian מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם חמאה, חלב, אפונה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו חזיר מוקרם על טוסט, אפונה מוקרם על טוסט, ו הודו מוקרם על טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר או במחבת, להמס חמאה על חום בינוני.
לטאטא בקמח, ערבוב כל הזמן, עד משחה חלקה נוצר. בהדרגה להוסיף חלב ונוזל שמור מאפונה, ערבוב כל הזמן, עד רוטב עבה חלק נוצר.
פלייק סלמון לקערה, פירוק כל חתיכות גדולות. מערבבים סלמון ואפונה לתוך הרוטב בזהירות עם כף עץ כדי למנוע מועך את האפונה. מבשלים עד מחומם דרך. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.
לחם קלוי בתנור או במחבת. חמאה, אם תרצה, העליון עם תערובת סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.