סלמון מזוגג עם שומר מטוגן
סלמון מזוגג עם שומר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 652 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים, פילה סלמון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Thomas Keller סגנון Glazed And Braised Fennel Bulb, סלמון המלך עם שומר מטוגן ארטישוק, ו סלמון עם מלפפון זעפרן ושומר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה.
מוסיפים את שומר וסוכר ומבשלים 3 עד 4 דקות עד caramelizes שומר.
מוסיפים סיידר, מלאי וקורנית. מבשלים עד השומר הוא רך ונוזל מצטמצם, על עונת 10 דקות השומר עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים היטב.
בסיר קטן, מוסיפים את סיידר, קאיין וסוכר חום ומבשלים על חום בינוני עד 1/2 כוס של נוזל נשאר. תניח בצד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל, לפי הטעם, וצורבים במשך 4 דקות בשמן החם.
הסר מן המחבת ולשים, צרוב בצד, על מגש רבע גיליון עם מתלה. כפית את הזיגוג על החלק העליון של כל פילה ואופים עד מבושל דרך, כ 4 דקות.
הסר מהתנור למגש הגשה והגש עם השומר המטוגן לצד.