סלמון מזוגג עם שעועית ירוקה וסלט בולגור
סלמון מזוגג עם שעועית ירוקה & סלט bulgur עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 632 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 20 אוהדים. אם יש לכם דבש צלול, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קיץ בולגור וסלט שעועית ירוקה, סלמון מזוגג דבש וסלט תירס שעועית שחורה, ו סלמון מזוגג ליים ודבש עם שעועית שחורה חמה וסלט תירס.
הוראות
מבשלים את חיטה בולגור בעקבות הוראות חבילה.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את פילה סלמון ומבשלים 3 דקות בכל צד. מערבבים את בצל האביב ומבשלים 1 דקות.
מוסיפים מיץ לימון, דבש, מיץ תפוזים וגלידה למחבת ובועה במשך 1 דקות יותר לעשות רוטב.
בינתיים, מרתיחים את השעועית הירוקה במשך 4 דקות או עד מכרז.
ניקוז. מערבבים את החיטה עם מזלג, ערבוב שעועית ירוקה, גרידת לימון וקצת רוטב.
מגישים את הסלמון על מצע של בולגור ושעועית, עם שאר הרוטב כפיות מעל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.