סלמון מטוגן
סלמון מטוגן דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 491 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ופלפל, תפוחי אדמה בליס, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, ופסקאטרי דיאטה. עם כפית ציון 89%, המנה הזו מצוינת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלמון מטוגן, סלמון צרוב עם ברוקולי מטוגן, ו סלמון מטוגן עם כרישה ושמיר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מייבשים את פילה הסלמון במגבות ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת מוקפצת גדולה הניתנת לתנור.
מוסיפים דגים למחבת, הבשר כלפי מטה, וצורבים משני הצדדים עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת תפוחי אדמה וכל הירקות, הזעפרן ורסק העגבניות ומקפיצים עד שהירקות שקופים.
מוסיפים את הציר ומערבבים היטב לאיחוד.
מוסיפים חופן קטן של עשבי תיבול טריים, ואז מניחים את פילה הסלמון חזרה לתבנית על גבי הירקות.
מכסים ומכניסים את התבנית לתנור למשך 15 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והדג מבושל למידת העשייה הרצויה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.