קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון מלח ופלפל

סלמון מלח ופלפל
סלמון מלח ופלפל נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 59 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1047 קלוריות. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גרגיר הנחלים, שמן זית, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. נסו סלמון מלח ופלפל עם מיונז ליים עם תפוחי אדמה, עוף מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפעל את האצבע שלך למעלה ולמטה במרכז התחושה סלמון עבור כל עצמות סיכה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
הסר כל מה שאתה מוצא עם צבת חוטם מחט או פינצטה. עם סכין חדה חיתוך לרוחב של סלמון, לחלק אותו ל 4 חלקים שווים. קל מלח את הסלמון ולתת לשבת כמה דקות; זה יעזור לך לקבל עור פריך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מחממים 2-ספירה, כ 2 כפות, של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השמן הוא כמעט עישון. עונת הסלמון עם פלפל, ולשפשף על 1 1/2 כפות חמאה על צד העור של כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הסלמון למחבת, העור כלפי מטה. כדי לקבל עור פריך סופר, לבשל את הסלמון כמעט עד לסיום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הפוך את הסלמון ומבשל עד צד הבשר הוא צרוב יפה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מעבירים את הסלמון למגש ומגישים עם תפוחי האדמה המנופצים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול, לכסות אותם במים קרים, ולהוסיף קמצוץ גדול של מלח. אם הם גדולים, לחתוך אותם לשניים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מזלג במכרז, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
ניקוז. לתקוע מזלג לתוך תפוחי האדמה, 1 בכל פעם, להרים אותם מתוך המסננת לקלף עם סכין קילוף. לזרוק את תפוחי האדמה לתוך קערה בערך למחוץ אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10
מחממים 2 כפות שמן זית עם החמאה בסיר בינוני על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את בצל הפנינה, הסוכר, ומיץ לימון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל משחימים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את פרוסות הלימון, האפונה ואת גרידת הלימון וממשיכים לבשל עד שהאפונה חמה. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק את הירקות על תפוחי האדמה בקערה, טפטוף עם שמן זית כתית נוספת להוסיף את הפטרוזיליה ושמיר וטעם למלח ופלפל. לפזר את גרגיר הנחלים מעל, לקפל אותו רק עד שהוא נבול וקורא לזה יום.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה