סלמון מלח ופלפל
סלמון מלח ופלפל נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 59 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1047 קלוריות. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גרגיר הנחלים, שמן זית, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. נסו סלמון מלח ופלפל עם מיונז ליים עם תפוחי אדמה, עוף מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
הפעל את האצבע שלך למעלה ולמטה במרכז התחושה סלמון עבור כל עצמות סיכה.
הסר כל מה שאתה מוצא עם צבת חוטם מחט או פינצטה. עם סכין חדה חיתוך לרוחב של סלמון, לחלק אותו ל 4 חלקים שווים. קל מלח את הסלמון ולתת לשבת כמה דקות; זה יעזור לך לקבל עור פריך.
מחממים 2-ספירה, כ 2 כפות, של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השמן הוא כמעט עישון. עונת הסלמון עם פלפל, ולשפשף על 1 1/2 כפות חמאה על צד העור של כל פילה.
מוסיפים את הסלמון למחבת, העור כלפי מטה. כדי לקבל עור פריך סופר, לבשל את הסלמון כמעט עד לסיום, על 6 דקות.
הפוך את הסלמון ומבשל עד צד הבשר הוא צרוב יפה, 1 עד 2 דקות.
מעבירים את הסלמון למגש ומגישים עם תפוחי האדמה המנופצים.
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול, לכסות אותם במים קרים, ולהוסיף קמצוץ גדול של מלח. אם הם גדולים, לחתוך אותם לשניים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מזלג במכרז, 20 עד 30 דקות.
ניקוז. לתקוע מזלג לתוך תפוחי האדמה, 1 בכל פעם, להרים אותם מתוך המסננת לקלף עם סכין קילוף. לזרוק את תפוחי האדמה לתוך קערה בערך למחוץ אותם.
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מחממים 2 כפות שמן זית עם החמאה בסיר בינוני על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את בצל הפנינה, הסוכר, ומיץ לימון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל משחימים, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את פרוסות הלימון, האפונה ואת גרידת הלימון וממשיכים לבשל עד שהאפונה חמה. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק את הירקות על תפוחי האדמה בקערה, טפטוף עם שמן זית כתית נוספת להוסיף את הפטרוזיליה ושמיר וטעם למלח ופלפל. לפזר את גרגיר הנחלים מעל, לקפל אותו רק עד שהוא נבול וקורא לזה יום.